Tocanita de vacuta cu legume

de mihaelar63 in Vita, 14 Ian 2010 | 9310 vizualizari

 

imi era dor de o tocanita , dar acum sunt mai atenta , sa nu fie nici grasa , nici ingrosata cu faina ,si a iesit asta :

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne vaca
  • 3 rosii
  • 3 ardei
  • 3 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei
  • sare
  • boia
  • 1 ardei iute
  • patrunjel verde
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vacuta cu legume:

  1. carnea se spala si se portioneaza bucati potrivite, se caleste in ulei .
  2. legumele se curata si se spala . se adauga si se calesc usor ceapa cu ardeiul , usturoiul, mai apoi se adauga rosiile taiate f. marunt .
  3. se pune apa ,sare , boia si se fierbe .
  4. la sfarsit se presara cu patrunjel verde , codite de ceapa , si ardei iute ,toate taiate marunt .

TIPS-URI

1

serviti cu mamaliguta si varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

rivka 1

14.01.2010, 16:04

arata super cred ca merge si cu pireu de ce nu, foarte apetisant gatesti pt familie mihaela te felicit, imi place mult

Teo 1

14.01.2010, 20:57

is eu la fel ,n-am mai gatit demult vitel acum e cazul.

cory 1

04.02.2010, 16:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel