Tocanita de vara cu ciuperci

de COSTEO in Mancaruri de post, 26 Iun 2013 | 5358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 vinete
  • 6 catei usturoi
  • 3-5 ardei copti
  • 1 ardel iute
  • 600 g ciuperci ( hribi,panisoare,rascovi)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 150 ml vin
  • bulion(suc rosii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara cu ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putina apa sau mai intai se rumeneste in ulei,si apoi se inabusa.Se adauga rosiile tocate marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,dovlecelul curatat si taiat cubulete,vinetele (coapte) dau o savoare mai buna la tocanita,la fel si cu ardei tot copti si rupti fasii sau taiati mai mare, usturoiul tocat marunt.


Punem ciupercile care in prealabil au fost curatate si spalate si fierte inainte,taiate bucati mari.Se pune sare,piper,cimbru si apa cat sa acopere bine legumele si se lasa sa fiarba la foc mic,35-45 minute.


Din cand in cand se amesteca in cratita cu o lingura de lemn,punem si bulionul.La sfarsit se adauga vinul si ardeiul iute tocat marunt si se mai lasa 10 minute .


Optional ,se adauga patrunjel verde tocat marunt,se pune capacul si se trage de pe foc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

26.06.2013, 21:41

mybella 1

27.06.2013, 16:13

ce bine arata fra

COSTEO 1

27.06.2013, 16:33

Multumesc dragilor pt aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara