Tocanita de vita

de -Licurici- in Vita, 7 Ian 2016 | 2241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita;
  • 2 cepe rosii;
  • un ardei capia;
  • un morcov;
  • 2 linguri rosii la borcan;
  • 2 linguri bulion;
  • un cub Maggi de vita;
  • sare, piper;
  • usturoi granulat;
  • boia dulce;
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vita:


  1. Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei.

  2. Am curatat, spalat si tocat legumele.

  3. Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert, apoi am adaugat un cub de vita.

  4. Cand s-a prajit putin carnea, am adaugat ceapa, am lasat-o sa se caleasca si ea, apoi am adaugat si celelalte legume.

  5. Le-am calit putin si pe ele, apoi am adaugat apa fiarta, rosiile, bulionul si condimentele.

  6. Am lasat sa fiarba, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dantes 1

09.01.2016, 14:09

Buna!

cristinutanicolita 1

10.01.2016, 15:02

-Licurici- 1

28.01.2016, 13:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de vita