Tocanita de vita in sos vanatoresc

de kamy in Vita, 10 Dec 2010 | 9859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5kg.carne vita sau manzat
  • 4 cepe mari
  • 4 morcovi mari
  • 2 foi dafin
  • 200 ml vin rosu
  • 200 ml bulion
  • 1\2 lamaie coaja rasa
  • 1\2 ling.scortisoara
  • 1 lg.miere
  • 5-6 catei de usturoi mari
  • 3 cub concentrat de vita
  • 2 lg.amidon alimentar fin
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vita in sos vanatoresc:

Carnea am taiat-o bucatele si am pus-o in cratita cu putin ulei la calit.Dupa ce s-a calit am adaugat ceapa si morcovul(pe care le-am tocat in robot)iar dupa ce s-au inmuiat am adaugat apa fierbinte sa treaca cu 3 degete peste carne si am lasat sa fiarba 1 ora la foc mic(pana s-a fiert pe 3\4)Am adaugat vinul,bulionul,mierea cuburile de concentrat,foile de dafin si am lasat sa fiarba pana carnea e numai buna de mancat.Am adaugat coaja de lamaie rasa,scortisoara si usturoiul pisat am mai lasat sa dea in 2-3 clocote dupa care am desfacut 2 lg.de amidon alimentar in putin bulion si l-am adaugat in mancarica lasand sa mai fiarba 5 min,amestecand din cand in cand.Am pus sare si piper dupa gust si am stins focul.


Noi am servit tocanita cu taitei grosi.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita in sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

MIUTA 1

17.12.2010, 23:43

Cris2711 1

19.12.2010, 17:47

salutari la Sibiu,draga Kamy,si eu sunt sibianca ,ultimul craciun am fost acasa,anul acesta nu,doar la vara

kamy 1

21.12.2010, 21:25

miuta....ms
cris....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon