Tochitura

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2015 | 1343 vizualizari

 

Mi se facea pofta in fiecare zi cand ma uitam pe meniurile postate de bucatarasi si m-am gandit sa postez si eu reteta mea de tochitura. Am vazut ca fiecare o face dupa bunul plac, asa ca va prezint varianta care imi place mie si o pregatesc mai mereu celor dragi :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 500g carne de porc semiafumata
  • 4 tipuri de carnati(ardelenesc, macelaresc, de casa si semiafumat)
  • 2 cepe mari
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g bulion
  • cimbru, sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:


  • Carnatii, kaizerul si carnea le-am taiat bucati mici, iar ceapa si ustuioiul le-am tocat putin mai mare decat de obicei.

  • Prima data am pus kaizerul la prajit, apoi am adaugat carnea si carnatii, le-am prajit putin, apoi am adaugat ceapa si usturoil si le-am mai lasat cam 5 min, sa se inmoaie.

  • Am amestecat, intr-un castron, bulionul cu o cana de apa, apoi l-am pus peste carne.

  • Am pus si o lingura de cimbru si am lasat sa fiarba in jur de 30min.

  • Cand a fost aproape gata, am potrivit cu sare, piper si am adaugat patrunjelul tocat.

  • Am servit cu mamaliguta si a fost tare gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

30.06.2015, 20:07

Rocsi 1

30.06.2015, 21:16

Ce as manca o portie, dar imi permit doar sa o degust

-Licurici- 1

30.06.2015, 21:34

A fost foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!