Tochitura

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2015 | 3654 vizualizari

 

Mi se facea pofta in fiecare zi cand ma uitam pe meniurile postate de bucatarasi si m-am gandit sa postez si eu reteta mea de tochitura. Am vazut ca fiecare o face dupa bunul plac, asa ca va prezint varianta care imi place mie si o pregatesc mai mereu celor dragi :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 500g carne de porc semiafumata
  • 4 tipuri de carnati(ardelenesc, macelaresc, de casa si semiafumat)
  • 2 cepe mari
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g bulion
  • cimbru, sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

  • Carnatii, kaizerul si carnea le-am taiat bucati mici, iar ceapa si ustuioiul le-am tocat putin mai mare decat de obicei.
  • Prima data am pus kaizerul la prajit, apoi am adaugat carnea si carnatii, le-am prajit putin, apoi am adaugat ceapa si usturoil si le-am mai lasat  cam 5 min, sa se inmoaie.
  • Am amestecat, intr-un castron, bulionul cu o cana de apa, apoi l-am pus peste carne.
  • Am pus si o lingura de cimbru si am lasat sa fiarba in jur de 30min.
  • Cand a fost aproape gata, am potrivit cu sare, piper si am adaugat patrunjelul tocat.
  • Am servit cu mamaliguta si a fost tare gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Urzici cu smantana si cabanos