Tochitura moldoveneasca

de MotanLaOale in Porc, 17 Dec 2012 | 15775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carnati taranesti
  • 200 g carnati de casa afumati
  • 200 g castita afumata
  • 150 g branza de burduf
  • 2 oua
  • malai
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Carnea se taie cubulete si se pune la prajit in ulei.

Cand isi schimba culoarea se adauga si carnatii si costita taiata.

Se presara sare, piper si cimbru.

Se pune putina apa si se lasa la fiert sub capac 15-20 minute.

Se da capacul la o parte si se prajeste in continuare pana dispare apa si bucatile se rumenesc frumos.

Se face mamaliga si se prajesc ouale ochi.

Se pune in farfurie mamaliga, branza de burduf, ouale ochiuri si tochitura.

Se mananca cu muraturi!

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tochitura moldoveneasca-0
Tochitura moldoveneasca-1
Tochitura moldoveneasca-2
Tochitura moldoveneasca-3
Tochitura moldoveneasca-4
Tochitura moldoveneasca-5
Tochitura moldoveneasca-6
Tochitura moldoveneasca-7
Tochitura moldoveneasca-8
Tochitura moldoveneasca-9
Tochitura moldoveneasca-10
Tochitura moldoveneasca-11
Tochitura moldoveneasca-12
Tochitura moldoveneasca-13
Tochitura moldoveneasca-14
Tochitura moldoveneasca-15
Tochitura moldoveneasca-16
Tochitura moldoveneasca-17
Tochitura moldoveneasca-18
Tochitura moldoveneasca-19
Tochitura moldoveneasca-20

COMENTARII (74)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.12.2013, 13:52

Adele

Adele 1

07.09.2014, 18:41

MotanLaOale

MotanLaOale 1

07.09.2014, 19:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!