Toroş cu cârnaţi

de botcrina in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2012 | 2648 vizualizari

 

Toamna, pe lăngă căpăţânile de varză pe care le pun la butoi, mai pun şi varză răzuită fideluţă în pungi amestecată cu boabe de piper, boabe de muştar, cimbru, foi de dafin. Împung pungile din loc în loc pentru a intra apa cu sare în ele.

 

INGREDIENTE

  • 500 g varză murată tăiată fideluţă
  • 2 cârnaţi
  • 100 ml ulei
  • sare, piper după gust.
  • puţină boia

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toroş cu cârnaţi:

Luăm varza murată din butoi şi o punem o oră in apă rece pentru a ieşi sarea din ea.


Încingem uleiul şi călim cârnaţii tăiaţi rondele, apoi stoarcem varza şi o adăugăm în cratiţă peste cârnaţi, punem sare, piper şi boia după gust. Călim varza împreună cu cârnaţii circa 2-3 minute apoi adăugăm apă cât să acopere toate ingredientele.


Lăsăm să fiarbă până scade aproape toată apa amestecând din când în când, pentru a nu se prinde de cratiţă. Bineînţeles că gustăm, ca să vedem dacă varza s-a pătruns bine, iar dacă nu este fiartă de ajuns mai adăugăm apă şi lăsăm să mai fiarbă.


Poftă bună!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toroş cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

botcrina 1

08.02.2012, 12:17

multumesc

gaby_gabytza 1

08.02.2012, 14:23

MIUTA 1

10.02.2012, 11:36

Imi placeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun