Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"

de amalia01 in Torturi, 12 Mar 2015 | 3438 vizualizari

 

A fost ziua mea... Motiv pentru care m-am distrat putin in bucatarie. Si asa s-a nascut tortul...

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 3 linguri cacao instant
  • 200 ml apa rece
  • 500 ml frisca
  • 250 ml lapte
  • 200 g crema de branza natur
  • 2 pachete mari de biscuiti Oreo
  • ornamente din pasta de zahar
  • ornamente pentru tort
  • intaritor pentru frisca
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "BUCURIE IN BUCATARIE":

Iei o forma pentru tort patrata, cu pereti detasabili.


Prepari solutia de cacao instant.


Inmoi piscoturile in solutie si le asezi in tava.


Bati 250 ml de frisca , apoi adaugi crema de branza si mixezi din nou. Adaugi 6 biscuiti Oreo sfaramati si amesteci usor, cu o lingura de lemn. Asezi crema peste piscoturi.


Prepari crema de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.


Bati restul de frisca impreuna cu intaritorul si amesteci cu crema.


Asezi crema astfel obtinuta peste crema alba.


Sfaramitezi 8 biscuiti si presari peste crema.


Dai la rece pentru 3 ore.


Sfarami restul de biscuiti.


Cu ajutorul unui cutit cu lama lata si fara varf desprinzi usor crema de pe peretele tavii si ii indepartezi.


Decorezi cu biscuitii si ornamentele, dupa plac.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

13.03.2015, 10:50

Delicios!

Panacris 1

19.03.2015, 13:10

mihaelar63 1

21.03.2015, 23:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca , fructe si glazura de ciocolata