Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"

de amalia01 in Torturi, 12 Mar 2015 | 6746 vizualizari

 

A fost ziua mea... Motiv pentru care m-am distrat putin in bucatarie. Si asa s-a nascut tortul...

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 3 linguri cacao instant
  • 200 ml apa rece
  • 500 ml frisca
  • 250 ml lapte
  • 200 g crema de branza natur
  • 2 pachete mari de biscuiti Oreo
  • ornamente din pasta de zahar
  • ornamente pentru tort
  • intaritor pentru frisca
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "BUCURIE IN BUCATARIE":

Iei o forma pentru tort patrata, cu pereti detasabili.

Prepari solutia de cacao instant.

Inmoi piscoturile in solutie si le asezi in tava.

Bati 250 ml de frisca , apoi adaugi crema de branza si mixezi din nou. Adaugi 6 biscuiti Oreo sfaramati si amesteci usor, cu o lingura de lemn. Asezi crema peste piscoturi.

Prepari crema de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.

Bati restul de frisca impreuna cu intaritorul si amesteci cu crema.

Asezi crema astfel obtinuta peste crema alba.

Sfaramitezi 8 biscuiti si presari peste crema.

Dai la rece pentru 3 ore.

Sfarami restul de biscuiti.

Cu ajutorul unui cutit cu lama lata si fara varf desprinzi usor crema de pe peretele tavii si ii indepartezi.

Decorezi cu biscuitii si ornamentele, dupa plac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort halba de bere