Tort cu crema mascarpone, visine si lime

de -Licurici- in Torturi, 27 Sep 2015 | 3337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort, reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-72948.html
  • 500 g crema mascarpone
  • 500 g frisca lichida
  • un pahar cu zahar
  • 300 g visine congelate
  • o jumatate de lime
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema mascarpone, visine si lime:

Crema:



  • Am lasat visinile la scurs vreo doua ore.

  • Am mixat crema de mascarpone cu zaharul pana nu se mai simtea zaharul, apoi am adaugat zeama de la o jumatate de lime si visinile, amestecand pana s-au incorporat in crema, apoi am facut frisca.

  • Am adugat 6 linguri de frisca in crema, iar restul de frisca am pastrat-o pentru a orna tortul.


Montare tort:



  • Zeama de la visine am amestecat-o cu un pahar de apa si o jumatate de pahar de zahar, am incalzit pe foc pana s-a topit zaharul, am lasat sa se raceasca, pentru a insiropa blatul.

  • Blatul l-am taiat in 4, am insiropat fiecare parte si am adaugat din crema de mascarpone.

  • La final, l-am ornat cu frisca ramasa si ornamente din zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema mascarpone, visine si lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

-Licurici- 1

28.09.2015, 14:10

mihaelar63 1

29.09.2015, 07:37

Ce-mi place blatul .si cum este decorat . Pare bine insirop asa cum imi place mie at

-Licurici- 1

29.09.2015, 14:10

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema diplomat si mascarpone