Tort cu frisca si banane

de angyb in Torturi, 2 Mai 2012 | 3202 vizualizari

 

cand am facut blatul pt. tortul bicolor cu frisca si capsunihttp://www.bucataras.ro/retete/tort-bicolor-cu-frisca-si-capsuni-31046.html mi-a ramas un pic de compozitie am facut inca un blat dar nu in 2 culori pe care l-am congelat .Acum i-a venit randul sa pregatesc ceva din el.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort (modul de prregatirehttp://www.bucataras.ro/retete/tort-bicolor-cu-frisca-si-capsuni-31046.html)
  • 300 ml de frisca
  • 3 banane

Sirop:

  • 100ml de apa
  • 2 lg. de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si banane:

Puneti la fiert apa cu zaharul pana cand se ingroasa putin.Lasati sa se raceasca.


Taiati blatul in doua, insiropat,i adaugati bananele taiate felii o parte din frisca batuta spuma ,al 2 blat, insiropati, puneti restul de banane feliate si acoperiti cu restul de frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

angyb 1

03.05.2012, 08:38

cocolina ,iri multumesc

T I M E A 1

03.05.2012, 12:24

bun, bun

angyb 1

03.05.2012, 13:37

timea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Kodrit Kadir