Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
cand am facut blatul pt. tortul bicolor cu frisca si capsunihttp://www.bucataras.ro/retete/tort-bicolor-cu-frisca-si-capsuni-31046.html mi-a ramas un pic de compozitie am facut inca un blat dar nu in 2 culori pe care l-am congelat .Acum i-a venit randul sa pregatesc ceva din el.
Sirop:
Puneti la fiert apa cu zaharul pana cand se ingroasa putin.Lasati sa se raceasca.
Taiati blatul in doua, insiropat,i adaugati bananele taiate felii o parte din frisca batuta spuma ,al 2 blat, insiropati, puneti restul de banane feliate si acoperiti cu restul de frisca.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult