Tort cu frisca si branza dulce

de jolygina in Torturi, 23 Iul 2010 | 5237 vizualizari

 

ceva racoros si rapid

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de faina
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingurita de cacao
  • crema
  • frisca lichida 250g
  • branza dulce 250g
  • un compot de ananas
  • 2 linguri  gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si branza dulce:

am facut pandispanul in felul urmator:


am batut albusurile separat ,adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul si la final zaharul vaniliat ,praful de copt si faina ,amestecam bine cu mixerul


punem comozitita intr-o forma (eu sunt fan forme de silicon) si mai pastram din compozitie cam 3 linguri pe care o amestecam cu cacaoa si turnam peste, dupa preferinte


dam la cuptor 30 -45 min dupa care lasam sa se raceasca si intre timp facem crema


amestecam frisca cu branza si le batem cu mixerul pana se face o crema consistenta si dam la frigider


taiem blatul in 3 si insiropam fiecare foaie si punem o lingura din gemul de caise 2 linguri de crema de branza dupa care ananasul taiat cubulete ,procedam la fel si cu cealalta foaie si oranam cu frisca crema ramsa


eu am pus pe deasupra zahar brun


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Teo 1

24.07.2010, 00:24

crema e nemaipomenita, o combinatie de nota 10 !

jolygina 1

24.07.2010, 15:09

din pacate nu am apucat sa fac poza cand am taiat felie ,si nu mai am

lstanciu37 1

25.07.2010, 17:53

bunnnnnnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Iulia