Tort cu fructe de padure

de Bucataria_Portocalie in Torturi, 14 Ian 2010 | 26751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet fructe padure (congelate am avut eu)
  • 4 galbenusuri
  • 1 pachet piscoturi pentru sampanie
  • 500 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 1 cutie mascarpone (250 gr)
  • 1 cutie branza crema (200 gr)
  • compot zmeura pentru insiropat piscoturile sau lapte
  • esenta vanilie
  • 3 linguri faina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe de padure:

Fructele de padure le dezghetam si le facem piure.

 Mixam mascarponele cu crema de branza si 2 linguri de zahar.

Punem laptele la fiert, frecam gabenusurile cu zahar, le adaugam peste lapte, punem faina treptat si amestecam bine cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Fierbem pana se ingroasa compozitia. La sfarsit adaugam esenta de vanilie.

Se bate frisca bine si se amesteca cu crema de lapte racita, cu compozitia de branza si fructele de padure. Se pastreaza frisca pentru decor.

Insiropam usor piscoturile si adaugam un strat de crema, un strat de piscoturi si iar crema pana se termina compozitia. Ornam cu frisca!

Cine se inscrie la o feliuta?

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

rivka 1

15.01.2010, 22:24

arata minunat

claudiaO 1

29.11.2013, 19:25

atarata bine si cred ca e delicios!

bianca92 1

01.12.2013, 14:42

ce pufos si gustos arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!