Tort cu fructe de padure

de Andreea Caroline in Torturi, 3 Dec 2012 | 3871 vizualizari

 

am facut acest dulce de ziua mea de Sf.Andrei . foarte usor de facut si foarte bun la gust :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete budinca gust vanilie ( pentru 500 ml lapte fiecare)
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri lichior portocala
  • 1 litru lapte
  • 200 gr fructe de padure
  • 200 gr biscuiti simpli
  • 200 gr frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe de padure:

Se amesteca praful de budinca cu zaharul,lichiorul si 5 linguri de lapte rece.


Se pune pe foc restul de lapte pina se incalzeste putin si apoi il turnam peste praful de budinca amestecind. Se pune inapoi pe foc si se amesteca incontinuu pina este gata budinca. O dam de pe foc si o lasam sa se raceasca.


Fructele de padure se spala. Se pun aproximativ 50 grame deoparte pentru ornat iar restul se toaca marunt.


Se ia o forma de chec si se ''imbraca'' in folie alimentara ( ceolofan) si se toarna un strat de budinca,apoi putin din fructele de padure si apoi un strat de biscuiti. Operatiunea se repeta si se incheie cu stratul de biscuiti.


Se da la frigider pentru 1 ora, dupa care se scoate,cu atentie se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si cele 50 grame fructe de padure.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Andreea Caroline 1

09.11.2013, 21:36

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 22:00

wow...minunat

Andreea Caroline 1

10.11.2013, 15:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat din chek cu albusuri si crema de fructe de padure