Tort cu iaurt

de mihaelaM in Torturi, 7 Mai 2011 | 2181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt piersici
  • 1 plic gelatina
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 500 ml frisca hulala
  • PT SIROP
  • 500ml apa
  • 1cana zahar
  • 1esenta vanilie
  • PT ORNAT
  • 250ml frisca hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

ttp://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html


Batem frisca bine,dupa care adaugam iaurtul lingura cu lingura mixand continuu.


Gelatina o preparam conform instructiunilor dupa care o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul vanilinat si esenta dupa care dam la rece timp de30 min.


Punem apa impreuna cu zaharul sa fiarba timp de 30 min.Cand siropul ajunge la temperatura camerei punem si esenta.


Blatul o data racit il taiem si il punem pe 3 platouri dupa care il insiropam.


Scoatem crema si incepem sa asamblam tortul dupa care il ornam.POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mihaelaM 1

08.05.2011, 20:34

multumesc Camy

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:35

mihaelaM 1

09.05.2011, 13:49

multumesc Motanele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!