Tort cu mascarpone

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 1609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de cumparat
  • 1 cutie Mascarpone
  • 4 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 1 cutie frisca lichida 250g

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mascarpone:

Se separa albusurile de galbenusuri.Jumatate din cantitatea de zahar se freaca cu galbenusurile pana se topeste zaharul.Apoi se adauga mascarponele si se omogenizeaza, apoi bagam la frigider..Batem albusurile spuma cu un praf de sare si restul de zahar,apoi se amesteca cu crema obtinuta din mascarpone.Bagam la frigider 15 minute.Intre timp mixam frisca lichida.


Ornarea tortului : blat->un strat mascarpone si frisca->un strat mascarpone->si deasupra ornam cu frisca si stropim cu nesquik.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Ubulika 1

16.05.2010, 19:16

pai sunt obsedata sa pastrez foldere cu mancarea ce o fac/facem si am dat din greseala de site-ul asta..si imi place ce e pe aici

ela 1

16.05.2010, 20:16

e bun tortul

Ubulika 1

16.05.2010, 20:19

preferatul sotului..de ar fi dupa el,ar manca zilnic )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Lady's fingers