Tort cu mascarpone

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 1690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de cumparat
  • 1 cutie Mascarpone
  • 4 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 1 cutie frisca lichida 250g

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mascarpone:

Se separa albusurile de galbenusuri.Jumatate din cantitatea de zahar se freaca cu galbenusurile pana se topeste zaharul.Apoi se adauga mascarponele si se omogenizeaza, apoi bagam la frigider..Batem albusurile spuma cu un praf de sare si restul de zahar,apoi se amesteca cu crema obtinuta din mascarpone.Bagam la frigider 15 minute.Intre timp mixam frisca lichida.


Ornarea tortului : blat->un strat mascarpone si frisca->un strat mascarpone->si deasupra ornam cu frisca si stropim cu nesquik.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Ubulika 1

16.05.2010, 19:16

pai sunt obsedata sa pastrez foldere cu mancarea ce o fac/facem si am dat din greseala de site-ul asta..si imi place ce e pe aici

ela 1

16.05.2010, 20:16

e bun tortul

Ubulika 1

16.05.2010, 20:19

preferatul sotului..de ar fi dupa el,ar manca zilnic )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca