Tort cu mascarpone

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 1532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de cumparat
  • 1 cutie Mascarpone
  • 4 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 1 cutie frisca lichida 250g

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mascarpone:

Se separa albusurile de galbenusuri.Jumatate din cantitatea de zahar se freaca cu galbenusurile pana se topeste zaharul.Apoi se adauga mascarponele si se omogenizeaza, apoi bagam la frigider..Batem albusurile spuma cu un praf de sare si restul de zahar,apoi se amesteca cu crema obtinuta din mascarpone.Bagam la frigider 15 minute.Intre timp mixam frisca lichida.

Ornarea tortului : blat->un strat mascarpone si frisca->un strat mascarpone->si deasupra ornam cu frisca si stropim cu nesquik.

Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tort cu mascarpone-0
Tort cu mascarpone-1

COMENTARII (5)

Ubulika

Ubulika 1

16.05.2010, 19:16

pai sunt obsedata sa pastrez foldere cu mancarea ce o fac/facem si am dat din greseala de site-ul asta..si imi place ce e pe aici

ela

ela 1

16.05.2010, 20:16

e bun tortul

Ubulika

Ubulika 1

16.05.2010, 20:19

preferatul sotului..de ar fi dupa el,ar manca zilnic )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!