Tort cu nuca de cocos

de simo_brkic in Torturi, 5 Ian 2012 | 1835 vizualizari

 

cu gandul ca as manca ceva bun cu cocos dar fara chef de cumparaturi am cautat o reteta (aici :D ca de obicei)cu ingredientele care le aveam eu .. am gasito!aceasta reteta apartine a SUFLETISTA doar ca eu am adaugat un ou,am facuto in tava rotunda nu lunga si deasupra am pus frisca .;) a iesit delicios!!!in 5 minute a disparut de pe masa si eram doar 4 persoane =)) de refacut!!:PP

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 300 g faina
  • 200 g nuca cocos
  • 250 zahar 
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 400 ml lapte 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca de cocos:

Intr un bol batem oul cu putin zahar, in altul amestecam faina,z aharul ramas si praful de copt. Incet incet adaugam si oul cu zaharul ramas si laptele, pana cand obtinem o "crema" destul de densa.


Intr-o tava rotunda punem 3 parti din cantitatea obtinuta si in partea care a ramas punem o lingura de cacao. Aceasta compozitie urmeaza apoi a fi pusa deasupra celeilalte in tava incepand din mijloc facem spirala, in asa fel incat cand e taiat sa se vada frumos;)


POFTA BUNA!!!:P


Eu deasupra am pus frisca, dar se poate pune ciocolata topita sau zahar pudra..depinde de gusturi :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Miha 1

07.01.2012, 16:03

Multumesc Simo!

mena29 1

09.01.2012, 14:31

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:21

yamii nuca de cocos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello