Tort cu rulada si crema de iaurt

de jolygina in Torturi, 31 Mai 2010 | 8612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rulade din comert una cu cacao si una cu gem de caise
  • 500ml frisca lichida
  • un iaurt de 500 g de fructe sau vanilie
  • un pachet de foi de gelatina (12 foi de gelatina)
  • compot de caise (125g)
  • compot de ananas(125g)
  • 125 g zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu rulada si crema de iaurt:

se amesteca zaharul cu iaurtul bine pana se incorporeaza tot zaharul si il dam la frigider

punem gelatina la inmuiat in apa si o lasma deoparte 10 min

batem frisca lichida bine ,dupa ce s-a batut desfacem gelatina pe abur si o incorporam in frisca batuta

scoatem si iaurtul cu zaharul din frigider si il amestecam cu frisca si gelatina

dam totul la frigider si pregatim asmablarea tortului

intr-o oala sau un castron adanc si care are forma mai rotunda ca tortul sa iese cat mai rotund in forma de cupola

punem folie pe toata suprafata castronului si punem alternativ feli de rulada ,mai intai pe fundul castrnuluisi dupa treptat pe marginile din lateral cate un rand

dupa ce am pus feliile de rulada impartim crema din frisca si iaurt in 3

punem un rand de grema de frisca un rand de caise ,un rand de frisca ,un rand de ananas si la sfarsit restul de frisca

acoperim la final cu un strat de feli de rulada

dam la frigide 10 ore si dupa rasturnam tortul si o sa ave-ti o surpriza frumoasa

pofta buna si sper sa va placa!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu rulada si crema de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:32

De unde le scoti elena? de la arhivaa.....bine faci
Jolygina...zici ca-i pictat arata fantastik de bine...felicitari

Cris2711 1

05.03.2011, 10:56

super arata

jolygina 1

04.09.2011, 16:10

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ricotta si zmeura