Tort de biscuiti

de Rahela Velicu in Torturi, 7 Mai 2016 | 4076 vizualizari

 

Un tort delicios care se face cat ai bate din palme! :)

 

INGREDIENTE

  • 25-30 de biscuiti simpli
  • 550 ml lapte
  • 1 plic de frisca
  • 1 plic de creme Ole
  • 200 ml cafea indulcita
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Mai intai pregatim o cafea si o indulcim.

Apoi, punem intr-un bol 400 ml lapte rece si praful de crema Ole si mixam cateva minute pana cand se ingroasa bine crema.

In alt bol, punem praful de frisca si 150 ml lapte rece si o mixam 5-6 minute pana cand devine o spuma tare.

Tapetam fundul unei craticioare cu folie alimentara si ii lasam capetele mai lungi. Punem un  strat de biscuiti inmuiati in cafea pe fundul si pe peretii craticioarei.

Punem crema peste biscuiti,iar deasupra mai pune inca un strat de biscuiti imbibati in cafea.

Cu ajutorul unui pos de ornat, punem frisca pe tort si presaram cacao.

 

 

TIPS-URI

1

In locul cremei Ole, puteti folosi budinca.

2

Biscuitii pot fi inmuiati in compot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu crema de vanilie