Tort de biscuiti

de noiinbucatarie in Torturi, 7 Mai 2016 | 1891 vizualizari

 

Un tort delicios care se face cat ai bate din palme! :)

 

INGREDIENTE

  • 25-30 de biscuiti simpli
  • 550 ml lapte
  • 1 plic de frisca
  • 1 plic de creme Ole
  • 200 ml cafea indulcita
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Mai intai pregatim o cafea si o indulcim.


Apoi, punem intr-un bol 400 ml lapte rece si praful de crema Ole si mixam cateva minute pana cand se ingroasa bine crema.


In alt bol, punem praful de frisca si 150 ml lapte rece si o mixam 5-6 minute pana cand devine o spuma tare.


Tapetam fundul unei craticioare cu folie alimentara si ii lasam capetele mai lungi. Punem un strat de biscuiti inmuiati in cafea pe fundul si pe peretii craticioarei.


Punem crema peste biscuiti,iar deasupra mai pune inca un strat de biscuiti imbibati in cafea.


Cu ajutorul unui pos de ornat, punem frisca pe tort si presaram cacao.



 

TIPS-URI

1

In locul cremei Ole, puteti folosi budinca.

2

Biscuitii pot fi inmuiati in compot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

noiinbucatarie 1

07.05.2016, 21:56

Multumesc!

mirela0911 1

08.05.2016, 11:32

Bun tort!

noiinbucatarie 1

08.05.2016, 13:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu ciocolata si nuci