Tort de biscuiti

de noiinbucatarie in Torturi, 7 Mai 2016 | 1657 vizualizari

 

Un tort delicios care se face cat ai bate din palme! :)

 

INGREDIENTE

  • 25-30 de biscuiti simpli
  • 550 ml lapte
  • 1 plic de frisca
  • 1 plic de creme Ole
  • 200 ml cafea indulcita
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Mai intai pregatim o cafea si o indulcim.

Apoi, punem intr-un bol 400 ml lapte rece si praful de crema Ole si mixam cateva minute pana cand se ingroasa bine crema.

In alt bol, punem praful de frisca si 150 ml lapte rece si o mixam 5-6 minute pana cand devine o spuma tare.

Tapetam fundul unei craticioare cu folie alimentara si ii lasam capetele mai lungi. Punem un  strat de biscuiti inmuiati in cafea pe fundul si pe peretii craticioarei.

Punem crema peste biscuiti,iar deasupra mai pune inca un strat de biscuiti imbibati in cafea.

Cu ajutorul unui pos de ornat, punem frisca pe tort si presaram cacao.

 

 

 

TIPS-URI

1

In locul cremei Ole, puteti folosi budinca.

2

Biscuitii pot fi inmuiati in compot.

RETETA IN IMAGINI

Tort de biscuiti-0
Tort de biscuiti-1
Tort de biscuiti-2
Tort de biscuiti-3
Tort de biscuiti-4
Tort de biscuiti-5
Tort de biscuiti-6
Tort de biscuiti-7
Tort de biscuiti-8

COMENTARII (11)

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

07.05.2016, 21:56

Multumesc!

mirela0911

mirela0911 1

08.05.2016, 11:32

Bun tort!

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

08.05.2016, 13:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!