Tort de biscuiti cu ciocolata

de sasha in Torturi, 25 Mar 2013 | 9101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti Petit Beurre
  • 3 plicuri crema pentru prajituri Dr .Oetker cu gust de ciocolata
  • 1 cana cafea slabuta
  • 50 ml rom/ coniac
  • 1 ciocolata aramie fara crema
  • 1 lingurita unt
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu ciocolata:

Preparam prafurile de prajitura dupa instructiunile de pe plic. Deoparte intr-o farfurioara punem 5 linguri de crema, dupa care le dam la rece pentru 1 ora.


Dupa o ora inmuiem biscuitii in cafea, asezam un strat, intindem o parte din crema pana la ultimul strat de biscuiti, imbracam tortul cu crema ramasa.


Rupem ciocolata bucatele si o topim in bain marie cu o lingurita de unt si coniacul, apoi glazuram tortul. Cu cele 5 linguri de crema puse deoparte decoram dupa bunul plac.


O dam la rece pentru 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dea_Dea 1

26.03.2013, 09:33

MotanLaOale 1

26.03.2013, 09:37

karla 1

26.03.2013, 14:42

arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti