Tort de biscuiti cu crema de branza si afine

de housy in Torturi, 7 Aug 2010 | 4320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutiuta mica de frisca lichida Hulala
  • 1 pachet de branza de vaci degresata (250 g)
  • 300 g afine
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 sana 500 ml
  • 500-600 g biscuiti PetitBeurre
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu crema de branza si afine:

- se mixeaza intr-un blender: frisca lichida, sana, branza, zaharul si 3/4 din afinele pregatite pana iese o crema omogena


- intr-o caserola cu pereti inalti se aseaza pe rand: un strat de biscuiti, un strat din crema formata, cateva afine, iar biscuiti, crema, afine..si tot asa pana la terminarea compozitiei.


- se orneaza cu bucatele de biscuiti si afine


- se da la congelator/frigider


Racoros si aromat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu crema de branza si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ina 1

08.08.2010, 07:34

Afine

Rocsi 1

08.08.2010, 18:27

ce culoare frumoasa

housy 1

28.08.2010, 15:37

da...asa-i din pacate batea lumina tot aiurea...ba puneam io blitzu....nici cum nu am reusit sa le fac mai clare din pacate.....dar va zic eu k arata binnnnneeeeeee...credeti-ma pe cuvant
va invit!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Tort