Tort de piersici cu cacao

de Corinuta in Torturi, 15 Iul 2010 | 1981 vizualizari

 

La multi ani Cristi!

 

INGREDIENTE

  • Ptr blat:
  • 250 g margarina
  • 150 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 300 g faina
  • 50 g cacao
  • 1,5 lingurite praf de copt
  • aprox. 250 ml lapte 
  • unt ptr uns forma
  • Ptr. crema
  • 3 linguri gem de piersici
  • 500 g piersici
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de piersici cu cacao:

Se bate bine margarina cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se omogenizeaza treptat ouale si sarea. Se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt, se cerne deasupra oualor cu unt si se incorporeaza cu grija. Apoi se adauga laptele. Se varsa aluatul in forma unsa cu unt, se baga la cuptorul rece la nivelul inferior si se coace 1 ora la 180 grade.


Se taie 1/3 din blatul racit si se sfaramiteaza, iar partea ramasa se unge cu gem.


Se spala piersicile si se curata de coaja. Se lasa doua ptr decor, restul se taie bucatele sau se strivesc cu furculita daca sunt moi. Se bate frisca, iar spre final se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se bate in continuare pana se intareste. Se adauga piersicile si se intinde pe blat.


Deasupra se presara partea care am sfaramitat-o si se orneaza cu piersici.

 

TIPS-URI

1

Piersicile nu trebuie strivite prea tare ptr ca lasa zeama multa care inmoaie frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de piersici cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Corinuta 1

17.07.2010, 11:24

Nadina multumesc

Laly 1

18.07.2010, 19:42

Sa-ti traiasca sotul,sa fiti fericiti.

Corinuta 1

18.07.2010, 22:50

Multumesc, Laly!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert diplomat cu piscoturi