Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella

de andremys in Torturi, 8 Apr 2013 | 3048 vizualizari

 

aveam pofta de ceva dulce dar nu foarte gretos si usor de facut,asa ca am facut acest tort

 

INGREDIENTE

  • un pachet mare de piscoturi de savoya
  • fructe de padure 300 de grame,eu am cumparat congelate din real
  • frisca lichida 300 gr
  • o cana de lapte pt inmuiat picoturile
  • un borcan Nutella
  • banane si orice fructe la alegere
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella:

Se inmoaie fiecare piscot in lapte si se face un strat din piscoturi, peste acest strat adaugam nutella ,o intindem uniform peste tot, dupa care adaugam bananele taiate felii. Revenim cu stratul de piscoturi pe care de aceasta data am pus nutella si felii de ananas. Adaugam ultimul strat de piscoturi pe care il acoperim cu frisca frumos si uniform, iar la final adaugam fructele de padure peste tot tortul incercand sa il acoperim in totalitate (fructele de padure le-am pus 3 minute in apa fierbinte inainte de a le pune pe tort si le-am lasat la scurs )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

andremys 1

08.04.2013, 15:20

va multumesc

Rocsi 1

08.04.2013, 15:20

Bine ai venit!

diana_k 1

08.04.2013, 16:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe si piscoturi