Tort diplomat

de madalina27 in Torturi, 1 Ian 2011 | 3016 vizualizari

 

SUPER BUN!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri,
  • 1 cana- 250 gr. zahar,
  • 1l. lapte,
  • 4 pliculete de gelatina(a 10 gr.),
  • 1kg smantana sau 1l. frisca lichida,
  • 3 banane,
  • 2 portocale,
  • 1 compot de ananas.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

Se pun la foc mic galbenusurile,zaharul si laptele pana da intr-un clocot.Intre timp se pune la inmuiat intr-un castron,gelatina cu lapte caldut si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Cand compozitia a dat intr-un clocot se pune gelatina inmuiata si se da de pe foc si se amesteca un pic.Se da la rece compozitia si cand e rece un pic se pune frisca preparata in prealabil.Se pregateste cratita se tapeteaza cu o folie se pune un rand din fructele taiate si din fructul de ananas apoi compozitia si iarasi fructe si se da la rece pentru vreo 2 ore.Dupa ce s-a inchegat se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe dupa placul fiecarei persoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

LUK 1

02.01.2011, 14:49

bine ai venit.LA multi ani..bun tortul!

Laly 1

02.01.2011, 18:03

Bun venit,tare bun tortul

madalina27 1

18.01.2011, 20:16

la multi ani la toti si la toate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata