Tort Diplomat

de ela in Torturi, 21 Iul 2010 | 37694 vizualizari

 

reteta mea cu nr 100......un tort diplomat de la dr oetker cu imbunatatiri.....

 

INGREDIENTE

  • 1cutie dr,oetker TORT DIPLOMAT
  • 2oua
  • 1l lapte rece
  • 1piersica
  • 20gr coaja de portocale confiate
  • 1conserva compot ananas
  • 1conserva compot mandarine
  • 3kiwi
  • 200gr frisca hulala
  • 1intaritor de frisca
  • 17piscoturi
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

Se taie cubulete fructele si se pun la scurs cele din compot,intr-o sita.


Intr-un vas se amesteca praful de sarlota cu 200ml suc din compotul de ananas si mandarine si se lasa la inmuiat 10minute,impreuna cu coaja de portocale confiate.


Se pregateste un vas mai mare in care se pune apa sa fiarba.Separat se bat doua oua care se pun in vasul cu sarlota care a stat la inmuiat,apoi vasul se pune in cratita de pe foc si se lasa sa fiarba cateva minute pana se ingroasa compozitia si devine un sos,amestecand continuu sa nu se prinda.Se lasa sarlota la racit.


Intr-un vas se pune laptele rece,se adauga praful de frisca si se bate cu mixerul,la inceput incet,apoi tare pana se intareste frisca.


Intr-o forma de tort cu fund detasabil de 28cm se pun piscoturile pe fundul formei si se stropesc cu sucul din compot ramas.


Se incorporeaza sarlota in frisca batuta,dupa ce s-a racit sarlota,apoi se adauga fructele si se omogenizeaza cu grija.


Se rastoarna compozitia in forma de tort si se da la frigider cateva ore.


Frisca lichida se bate cu intaritorul de frisca si se orneaza tortul dupa ce ati scos inelul de la forma de tort

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (71)

ela 1

30.12.2011, 20:20

offf Cris ce bine ar fi,ca m-am saturat de raul asta de atatea zile

Cris2711 1

30.12.2011, 20:21

Trimit multa iubire si trece

Aurelia 07_07 1

22.02.2012, 21:36

O minunatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu nuca