Tort dragoste

de rivka in Torturi, 4 Feb 2010 | 10198 vizualizari

 

am facut si eu azi un tort sa ne mai indulcim viata.

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • jumatate cana de apa
  • 125 grame zahar
  • 4 linguri cacao neagra
  • jumatate de pachet unt
  • 100 grame nuca de cocos
  • 4 oua
  • pentru crema
  • 200 grame ciocolata alba
  • 400 grame frisca lichida
  • 2 plicuri budinca vanilie la rece
  • pentru topping
  • 400 grame frisca lichida
  • pentru decor inima
  • 50 grame ciocolata neagra 85%
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort dragoste:

Se prepara blatul:


Apa cu zaharul se pun intr-o craticioara pe foc impreuna cu cacaoa , se aduga untul si nuca de cocos pe foc pana capata consistenta unei smantani groase.Se adauga galbenusurile cele 4 pe rand amestecandu-se sa nu se coaca.


Cand s-a racit se aduga albusurile batute batz amestecandu-se de jos in sus.


Pe hartie de copt intr-o tava de tort se toarna compozitia , se da la cuptorul incalit la 175 grade cca o ora, se face testul cu scobitoarea.


Crema:


Se rade pe razatoarea mica cca 200 grame ciocolata alba,se adauga cele 2 plicuri de budinca de vanilie la rece, 400 grame de frisca si se mixeaza pana crema capata consistenta untului topit.


Pentru toppig: se bate 400 greme frisca lichida batz, fara zahar.


Pentru inima: se topeste la bainmarie 50 grame ciocolata neagra se intinde pe hartie de copt se lasa la intarit si se decupeaza inima.


Se asambleaza prajitura peste blat se intinde crema , se acopera cu frisca , se decoreaza cu inima de ciocolata si se stropeste cu ajutorul unei site cu cacao granulata.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort dragoste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

elena1988 1

08.03.2011, 11:16

Criss 1

06.02.2013, 11:36

Delicios tortul.

dayana38 1

06.02.2013, 14:36

SWEET

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort joffre cu portocale