Tort in trei culori

de mamaieelena in Torturi, 10 Mai 2011 | 5068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.capsuni
  • 5 linguri zahar
  • 550 ml lapte
  • 6 foi de gelatina
  • 1 plic cu crema de vanilie
  • 1 plic cu crema de ciocolata
  • 10 bucati de biscuiti (aproximativ)
  • 1 cutie de 125 ml frisca lichida
  • cirese confiate
  • ciocolata rasa pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort in trei culori:

De cu seara am spalat capsunile si le-am mixat cu pasatorul electric impreuna cu 3 linguri de zahar si am dat la frigider. Dimineata am facut cremele cu zahar - 1 lingura si lapte - 250 ml, cea de vanilie si cea de ciocolata am pus 300 ml. lapte si 1 lingura de zahar.

Am pus la rece.Apoi am dizolvat in 5 linguri de apa gelatina si dupa 5 minute am pus-o pe foc domol pentru a se dizolva dupa care am adaugat-o in crema de capsuni amestecand pentru omogenizare.

Intr-un vas rotund, cam mare ce e drept, am acoperit suprafata cu folie de plastic peste care am pus crema de capsuni si am dat la frigider pentru a se intari.

Cand a fost gata am scos pentru a adauga si celelalte creme respectiv cea de vanilie si apoi pe cea de ciocolata.

Am acoperit toata suprafata cu biscuiti si apoi am pus folia deasupra dand apoi la frigider ca intre timp sa prepar si frisca.

Am scos tortul si l-am rasturnat pe un suport de tort ,am indepartat folia de pe el si l-am acoperit cu frisca ,am ras ciocolata si am pus pe desupra

Am avut si cirese confiate pe care le-am taiat in jumatati .Am facut acei trandafiri din caramele dar nu din cele recomandate de voi dragelor ca eu nu am gasit asa ceva si sper sa fi iesit cat de cat bine (pentru inceput)si va multumesc sper sa va placa

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cafea