Tortellini cu carne de porc

de mihaelar63 in Tortellini, 15 Mai 2016 | 3243 vizualizari

 

Am avut achizitinate niste frumoase tortellini tricolore . Am poftit si am preparat. Imi place mult textura si forma acestor paste .
Scrie ca sunt umplute cu prosciuto dar pe aceasta nu ma mai bazez. Putina carnita in plus nu strica !!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne macra de porc mangalita
  • 250 gr tortellini tricolore cu prosciuto
  • 8 rosii chery
  • 4 linguri ulei masline aromatizat cu oregano
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 zucchini
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingurita rasa ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • fulgi chilli
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • Parmezan/ cascaval - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne de porc:


  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare . Se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj

  2. Scurgeti tortellini de lichidul in care au fiert .

  3. Usturoiul se curata , se spala si se taie rondele .

  4. Patrunjelul se spala si s etoa ca marunt .

  5. Ardeiul se curata , se spala si se taie fasii .

  6. Dovlecelul se spala bine se taie pe lungime si apoi jumatati de rondele subtiri .

  7. Rosiile cherry se spala si se taie jumatati .

  8. Carne a de porcuri se taie cuburi si se prajeste in ulei incins.

  9. Condimentati cu ghimbir si oregano . Sarati .

  10. Cand devine rumena se aduga ardeiul , dovlecelul si usturoiul verde .

  11. Se trage impreuna la tigaie atat cat sa se inmoaie legumele .

  12. Adugati rosiile , patrunjelul tocat si pastele fierte .

  13. Amestecati usor ca sa nu se zdrobeasca rosiile .

  14. Servit preparatul decorat cu busuioc verde .

  15. Daca dioriti puteti aduga cascaval razuit sau parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Catalina L 1

18.05.2016, 20:53

hummm f buni

mamaieelena 1

18.05.2016, 23:33

Panacris 1

20.05.2016, 12:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Eszterhazy
  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi