Tortellini cu carne de porc

de mihaelar63 in Tortellini, 15 Mai 2016 | 1842 vizualizari

 

Am avut achizitinate niste frumoase tortellini tricolore . Am poftit si am preparat. Imi place mult textura si forma acestor paste .
Scrie ca sunt umplute cu prosciuto dar pe aceasta nu ma mai bazez. Putina carnita in plus nu strica !!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne macra de porc mangalita
  • 250 gr tortellini tricolore cu prosciuto
  • 8 rosii chery
  • 4 linguri ulei masline aromatizat cu oregano
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 zucchini
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingurita rasa ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • fulgi chilli
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • Parmezan/ cascaval - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne de porc:


  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare . Se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj

  2. Scurgeti tortellini de lichidul in care au fiert .

  3. Usturoiul se curata , se spala si se taie rondele .

  4. Patrunjelul se spala si s etoa ca marunt .

  5. Ardeiul se curata , se spala si se taie fasii .

  6. Dovlecelul se spala bine se taie pe lungime si apoi jumatati de rondele subtiri .

  7. Rosiile cherry se spala si se taie jumatati .

  8. Carne a de porcuri se taie cuburi si se prajeste in ulei incins.

  9. Condimentati cu ghimbir si oregano . Sarati .

  10. Cand devine rumena se aduga ardeiul , dovlecelul si usturoiul verde .

  11. Se trage impreuna la tigaie atat cat sa se inmoaie legumele .

  12. Adugati rosiile , patrunjelul tocat si pastele fierte .

  13. Amestecati usor ca sa nu se zdrobeasca rosiile .

  14. Servit preparatul decorat cu busuioc verde .

  15. Daca dioriti puteti aduga cascaval razuit sau parmezan .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Catalina L 1

18.05.2016, 20:53

hummm f buni

mamaieelena 1

18.05.2016, 23:33

Panacris 1

20.05.2016, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA