Tortulet cu budinca si ananas

de Corinuta in Torturi, 21 Mar 2011 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri cu ulei
  • 1 pahar zahar
  • 2 pahare faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Ptr toping:
  • 1 budinca de ciocolata
  • 500 ml lapte
  • 3-4 linguri zahar
  • 50 g unt
  • 1/2 compot ananas rondele
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu budinca si ananas:

Se bat bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la compozitie amestecand cu mixerul pana la omogenizare. Intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt se toarna aluatul si se da la cuptorul incalzit la foc mediu ptr 30 de minute.


Se fierbe budinca de ciocolata conform cu instructiunile de pe plic, apoi se adauga untul si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa la racit cu o folie deasupra ca sa nu se formeze pielita.


Dupa ce s-a racit blatul se intinde budinca peste el si se orneaza cu bucati de ananas.

 

TIPS-URI

1

dupa ce blatul s-a racit se poate insiropa cu zeama din compot

2

puteti adauga la blat samburi de nuca sau stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu budinca si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

divainbucatarie 1

22.03.2011, 09:38

adry88 1

02.06.2011, 20:18

babi5 1

16.10.2013, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat