Trandafiri din caramele Sugus

de Lily_Musat in Torturi, 28 Ian 2011 | 5618 vizualizari

 

Vreau sa impart cu voi o idee super de a face trandafiri pentru a orna torturi. Nu aveti nevoie decat de o punga de caramele Sugus...

 

INGREDIENTE

  • Caramele Sugus
  • un facalet de lemn
  • un fund de lemn
  • talent, rabdare & imaginatie (nu se gasesc in comert)!!!
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din caramele Sugus:

In functie de imaginatie si talent, cu caramelele Sugus puteti sa modelati orice. Eu am facut trandafiri cu care am ornat un tort deosebit. Bavareza dulce-amaruie (cu ciocolata amaruie), am postat reteta pe bucataras acum ceva vreme http://www.bucataras.ro/retete/bavareza-dulce-amaruie-1333.html

 

TIPS-URI

1

Va recomand sa ornati tortul cu trandafirii din caramele inainte de a fi servit, sa nu se topeasca caramelele in frigider!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din caramele Sugus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:23

laura80 1

05.02.2011, 18:40

CINE ARE TALENT , STIE . Vreau si eu sa fac dar nu ma pricep

-Miti- 1

15.02.2011, 10:17

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tort "catelus"