Trigoane cu branza de burduf

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 1952 vizualizari

 

Recent am primit de la mama branza de burduf, din aia buna de la stana :). Incerc sa prepar tot felul de mancaruri si aperitive din ea. Este delicioasa si foarte grasa, asa ca merge la orice preparat cu varf si indesat ;).

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 800 g
  • 300-400 g branza burduf (de oaie)
  • 1 ou
  • sare
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza de burduf:

Lasam aluatul de foietaj sa se decongeleze in frigider.

Taiem aluatul in forma de patrat mai mare (dupa plac).

Asezam branza burduf pe fiecare patrat, presaram cu sare dupa gust si inchidem marginile in forma de triunghi cu ajutorul furculitei.

Triunghiurile se ung cu ou batut cu boia si sare, se aseaza in tava.

Se lasa la cuptorul fierbinte pana se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi orice tip de branza

2

branza grasa ajuta sa se rumeneasca frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

03.08.2014, 11:48

Ce harnicuta, numai bunatati ai facut!

MOKUSKA 1

03.08.2014, 17:28

Mulțumesc

Panacris 1

13.08.2014, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!