Trufe

de LadyCrs in Dulciuri, 1 Apr 2012 | 6902 vizualizari

 

Dacă îți place ciocolata fină...sunt pe gustul tău!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolată cu conținut ridicat de cacao
  • 5 linguri de lapte
  • 120 g unt
  • 4 gălbenușuri
  • 100 g zahăr pudră
  • pentru tăvălit fulgi de cocos, zahăr pudră, pudră de cacao, bombonele sau orice altceva vă trece prin cap
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe:

Am rupt cicolata bucățele și am topit-o în lapte la foc mic, amestecând permanent. Am amestecat zahărul pudră cu gălbenușurile, după care le-am adăugat în compoziție. Se topește untul și se amestecă cu ciocolata.  Lăsăm la odihnit 2-3 ore pentru a se răci, după care din pastă se formează mici biluțe. Le rostogolim prin pudră, zahăr, cocos etc și le lăsăm la frigider pe hârtie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

bubulynutza 1

13.04.2012, 16:17

cam cate trufe ies din compozitia asta? vreau sa le fac pentru prieteni de Paste

LadyCrs 1

03.05.2012, 02:37

Scuze, abia acum am văzut întrebarea ta! 30-35 de bombone îmi ies mie de obicei...depinde cât de mari le vrei. Era trecut sus numărul de porții, dar probabil nu ai văzut!

bubulynutza 1

03.05.2012, 15:39

dupa ce am lasat comentariul am observat ca e scris la numar de portii... Deci sunt delicioase Abia astept sa le fac din nou!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trufe de ciocolata