Trufe

de LadyCrs in Dulciuri, 1 Apr 2012 | 2831 vizualizari

 

Dacă îți place ciocolata fină...sunt pe gustul tău!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolată cu conținut ridicat de cacao
  • 5 linguri de lapte
  • 120 g unt
  • 4 gălbenușuri
  • 100 g zahăr pudră
  • pentru tăvălit fulgi de cocos, zahăr pudră, pudră de cacao, bombonele sau orice altceva vă trece prin cap
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe:

Am rupt cicolata bucățele și am topit-o în lapte la foc mic, amestecând permanent. Am amestecat zahărul pudră cu gălbenușurile, după care le-am adăugat în compoziție. Se topește untul și se amestecă cu ciocolata. Lăsăm la odihnit 2-3 ore pentru a se răci, după care din pastă se formează mici biluțe. Le rostogolim prin pudră, zahăr, cocos etc și le lăsăm la frigider pe hârtie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

bubulynutza 1

13.04.2012, 16:17

cam cate trufe ies din compozitia asta? vreau sa le fac pentru prieteni de Paste

LadyCrs 1

03.05.2012, 02:37

Scuze, abia acum am văzut întrebarea ta! 30-35 de bombone îmi ies mie de obicei...depinde cât de mari le vrei. Era trecut sus numărul de porții, dar probabil nu ai văzut!

bubulynutza 1

03.05.2012, 15:39

dupa ce am lasat comentariul am observat ca e scris la numar de portii... Deci sunt delicioase Abia astept sa le fac din nou!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Trufe de ciocolata neagra si alba