Trufe cremoase

de anca_rm in Prajituri, 18 Oct 2013 | 4141 vizualizari

 

Sunt ciocolatoase .

 

INGREDIENTE

  • -300 gr ciocolata
  • -150 ml frisca
  • -100 gr unt
  • -100 gr cacao
  • -3 lingurite lichior, gin , coniac (optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cremoase:

Frisca o punem pe bain marin


Cand se incalzeste punem in ea ciocolata rupta si amestecam putin


Adaugam untul taiat cubulete si oprim focul.


Amestecam pana cand se topeste toata ciocolata si untul .


Dupa ce se racoreste putin punem bautura alcoolica , amestecam


Se da la frigider pana a doua zi .


Pe o farfurie, fund de lemn sau direct de masa punem cacao .


Luam din compozitia scoasa de la frigider cate o lingurita si o dam prin cacao.


In mijlocul trufei se poate pune visina din visinata, alune, migdala, stafide .


Trebuie sa lucram repede ca sa nu se incalzeasca untul si sa se inmoaie prea tare compozitia , daca se intampla asta nu o sa mai putem lucre cu el.


Punem trufele de o farfurie si dam din nou la frigider pana cand se servesc .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cremoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

anca_rm 1

18.10.2013, 15:30

Daniela, Lavinia, Andreea

Panacris 1

18.10.2013, 15:36

Rocsi 1

18.10.2013, 19:12

Mmm se topesc in gura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trufe cu biscuiti si ciocolata