,,Trufe'' cu branza dulce si stafide

de ela in Dulciuri, 24 Apr 2010 | 3651 vizualizari

 

se poate si cu branza dulce,nu numai cu mascarpone

 

INGREDIENTE

  • 200gr ciocolata de menaj,
  • 500gr branza dulce,
  • 2galbenusuri de ou,
  • 2linguri de lichior,
  • 50gr unt,
  • un pumn de stafide
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,,Trufe'' cu branza dulce si stafide:

Se pune ciocolata la topit intr-o craticioara,pe bain marie.Se lasa sa se topeasca bine,apoi se adauga untul si cele doua galbenusuri si se amesteca bine pana se dizolva apoi se adauga pe rand,mascarpone si lichiorul,eu am pus de visine cu ciocolata,apoi stafidele.


Se omogenizeaza bine si se lasa la rece vreo doua ore pana se ingroasa compozitia,dupa care o punem pe o bucata de hartie de copt si impachetam ca o rulada.Punem in congelator doua ore,apoi o taiem dupa gust si ornam cu frisca lasand cateva minute la temperatura camerei

 
Daca ti-a placut reteta noastra ",,Trufe'' cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (72)

ela 1

24.05.2010, 22:38

Mena tarziu de tot ai gasit desertul asta dar mai fac o portie si pt tine

RuxyRux 1

11.01.2011, 23:25

Ce reteta grozava Ela

ela 1

12.01.2011, 12:09

Ruxy,sunt delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos