Turnul din Pisa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 2455 vizualizari

 

un altfel de pate

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci crude champignion,
  • 1 cub de unt,
  • 1 graunte de usturoi,
  •  o felie de radacina telina,
  • 1 morcov mic,
  • patrunjel verde,
  • 1/2 piept de pui,
  • 1 lingurita mustar,
  • 1 lingura parmezan,
  •  1 felie cascaval,
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnul din Pisa:

Se calesc ciupercile si pieptul de pui facute bucatele in putin unt in tigaie.Apoi tocam verdeata,zdrobim usturoiul, fierbem telina si morcovul.Mixam toate ingredientele si adaugam sare si piper.Indesam compozitia bine intr-un pahar si dam la rece.
Se serveste rece rasturanand paharul intr-o farfurie peste o lingura de ulei de masline in care am presarat chimen.

 

TIPS-URI

1

Puteti servi alaturi rosii pe painica usor prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnul din Pisa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ina 1

03.06.2010, 17:12

Epurasha, sa intreb de inaltime, sau de gradul de inclinare? ca alte dimensiuni... Arata excelent asa

epurasha2bb 1

03.06.2010, 17:26

multumesc Ina!

UNICA 1

04.06.2010, 00:00

N-am vazut mai devreme,ca-mi sarea copilul in brate,dar va multumesc pentru ideea de a ma plimba! Acum e tarziu si am culcat copilul!
O sa ies maine cu copilul in parc,dar sa-mi dati si reteta de la prajitura aia 2 culori sau ce e!
Ca nu stiu s-o fac fara indrumarea dvs!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval (2)