Turnulete de cartofi cu unt, usturoi si rozmarin

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2015 | 1477 vizualizari

 

Cand aveti chef de rasfat...sa-i faceti...desi se prepara rapid, turnuletele sunt putin migaloase, asa ca va trebuie rabdarica nenica...:)))) insa merita!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • un sfert de pachet de unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • un buchetel de rozmarin proaspat
  • pudra de usturoi (sau proaspat daca doriti)
  • sare (de Himalaya roz am pus eu)
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de cartofi cu unt, usturoi si rozmarin:

Untul moale amestecati-l cu ulei, un strop de sare si un praf de busioc uscat.


Se feliaza cartofii, daca puteti face asta cu un feliator este grozav, daca nu aveti, taiati cartofii extrem de subtire.


Vom incepe sa construim turnuletele de cartofi suprapunand felii de cartofi pe care le vom unge cu unt si le vom presara cu rozmarin si usturoi pudra din loc in loc.


Alegeti cat le doriti de inalte, iar pe ultimul strat presarati rozmarin dupa ce ati pensulat cu unt.


Vom coace turnuletele pana se rumenesc frumos.


Sunt o bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de cartofi cu unt, usturoi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:56

Multumesc mult Andreea!

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:56

Multumesc Anca!

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:56

Mihaela...am retinut ideea! ))) Imbratisari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu maioneza