Tuslama

de Bucataras Diana in Vita, 11 Dec 2016 | 874 vizualizari

 

Deoarece nu am avut destula burta am folosit si ciuperci. Mie imi place ce a iesit. :) Timpul de pregatire variaza in functie de burta folosita. Daca este prefiarta, timpul de fierbere se va micsora semnificativ.  De data aceasta, am avut burta cruda.

 

INGREDIENTE

  • 500 g burta
  • 1 os de vita
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 capatani mici de usturoi
  • 150 g iaurt cremos
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuslama:



Spalam burta bine in apa cu otet. O punem la fiert, cu osul de vaca. Spumuim bine si lasam sa fiarba la foc mic. Cand se inmoaie carnea, adaugam morcovul si ceapa, intregi. Cat timp fierbe carnea, curatam usturoiul si il pisam. Cand este fiarta carnea, o scoatem si o lasam la racorit. Morcovul il scoatem si il tocam cubulete, iar ceapa o aruncam. Dupa ce s-a racorit carnea, taiem burta in bucatele potrivite, scoatem carnea de pe os si o taiem si pe aceasta. Incingem un pic de ulei sau unt intr-o oala si adaugam carnea. Lasam sa se rumeneasca putin, adaugam morcovul si ciupercile si stingem cu zeama in care a fiert burta. Dupa ce se inmoaie ciupercile, adaugam usturoiul pisat amestecat cu iaurt, asezonam de sare si piper si lasam sa mai dea cateva clocote. Servim aproape fierbinte cu gogosari murati. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

nu uitati sa puneti o lingura de inox cand fierbeti burta. Va fierbe mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.12.2016, 10:04

dantes 1

14.12.2016, 16:49

Buna!

noiinbucatarie 1

26.12.2016, 20:57

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheescake cu Oreo

ieri la 17:38

Omleta cu dragoste...de dieta

ieri la 15:33

Chec cu mere

de GeorgiG 5

pe 17.02 la 17:31

Entrement cu ricotta si zmeura

pe 17.02 la 08:59

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon