Tuslama

de Bucataras Diana in Vita, 11 Dec 2016 | 2009 vizualizari

 

Deoarece nu am avut destula burta am folosit si ciuperci. Mie imi place ce a iesit. :) Timpul de pregatire variaza in functie de burta folosita. Daca este prefiarta, timpul de fierbere se va micsora semnificativ.  De data aceasta, am avut burta cruda.

 

INGREDIENTE

  • 500 g burta
  • 1 os de vita
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 capatani mici de usturoi
  • 150 g iaurt cremos
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuslama:



Spalam burta bine in apa cu otet. O punem la fiert, cu osul de vaca. Spumuim bine si lasam sa fiarba la foc mic. Cand se inmoaie carnea, adaugam morcovul si ceapa, intregi. Cat timp fierbe carnea, curatam usturoiul si il pisam. Cand este fiarta carnea, o scoatem si o lasam la racorit. Morcovul il scoatem si il tocam cubulete, iar ceapa o aruncam. Dupa ce s-a racorit carnea, taiem burta in bucatele potrivite, scoatem carnea de pe os si o taiem si pe aceasta. Incingem un pic de ulei sau unt intr-o oala si adaugam carnea. Lasam sa se rumeneasca putin, adaugam morcovul si ciupercile si stingem cu zeama in care a fiert burta. Dupa ce se inmoaie ciupercile, adaugam usturoiul pisat amestecat cu iaurt, asezonam de sare si piper si lasam sa mai dea cateva clocote. Servim aproape fierbinte cu gogosari murati. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

nu uitati sa puneti o lingura de inox cand fierbeti burta. Va fierbe mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.12.2016, 10:04

dantes 1

14.12.2016, 16:49

Buna!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:57

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stroganoff