Unt aromat

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 2300 vizualizari

 

Delicios pentru a da aroma si gust fripturi-lor, legume-lor, cartofi-lor natur ori cartofi-lor prajiti.

 

INGREDIENTE

  • 400 g unt
  • 2 lingurite rozmarin praf
  • 2 lingurite usturoi uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt aromat:

Lasam untul la temperature camerei sa fie destul de moale, il punem intr-un bol, adaugam mirodeniile si amestecam totul cu lingura de lemn. Untul astfel obtinut, il transferam intr-o caserola cu capac si-l pastram in frigider pana la intrebuintare. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

16.11.2010, 12:29

si de la mine

adriana_bobu 1

16.11.2010, 12:32

Rocsi 1

16.11.2010, 19:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute marinate la CrockPot
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pate de peste