Varza a la Cluj

de rivka in Vita, 30 Aug 2009 | 9443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza
  • 1 ceapa mare
  • usturoi
  • carne tocata de vita 250 grame
  • sare, piper, boia iute,cimbru
  • ulei
  • o cana orez
  • 1 conserva de pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Varza se toaca marunt , se freaca cu sare si se pune intr-o oala cu putin ulei(eu folosesc ulei de floarea soarelui) impreuna cu jumatate de cana de apa,1 lingurita de cimbru , acoperita la foc mic, din cand in cand se mai amesteca si daca e nevoie se adauga apa.


Separat se pregateste carnea tocata impreuna cu ceapa tocata fin, usturoiul pisat, sare,o lingura de piper, o lingura de boia ardei iute, cand carnea e pregatita se adauga pasta de tomate.Eventual daca carnea nu e f grasa se adauga si putina apa.


Se firbe o cana de orez si se scurge de apa.


Cand varza e calita se amesteca usor toate(varza, carnea si orezul),se pun intr-un vas la cuptor acoperit, cca 40 minute la 200 grade.


Se scoate , se lasa putin sa se odihneasca si se serveste cu paine si eventual smantana.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Miha 1

23.09.2009, 15:52

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:19

f buna, eu am adaptat-o dupa gustul meu, adik am pus sare de lamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita "arta VIENEZA"