Varza cu afumatura

de jolygina in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2011 | 13210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe 
  • o varza de 1kg 
  • 500 g afumatura (scarita afumata)
  • o lingura de bulion 
  • foi de dafin
  • cimbru 
  • sare 
  • o lengatura de marar 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura:

Curatam ceapa si o tocam marunt, dupa care o punem putin la calit intr-o lingura de ulei. Tocam si varza bine si o frecam cu sare, dupa care o adaugam peste ceapa. Punem si scarita taiata in bucati mai mici, apoi adaugam apa cat sa treaca peste varza. Adaugam si frunzele de dafin, cimbru si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand este aproape gata si carnea fiarta si varza adaugam bulionul si o legatura de marar tocat marunt

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu costita afumata - Reteta traditionala pentru o mancare gustoasa