Varza cu ciolan si scaricica afumata

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 10820 vizualizari

 

Varza asta cu ciolan mie imi place s-o fac vara, cu varza dulce, cu bors si rosii proaspete.

 

INGREDIENTE

  • un ciolan proaspat, cu sorici
  • o bucata de scaricica afumata
  • o varza mare
  • 1 kg de rosii proaspete, de gradina
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • cana-doua de bors proaspat
  • marar proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan si scaricica afumata:

Ciolanul de porc il spalam bine, il dam intr-un clocot, aruncam apa si apoi il spalam cu apa rece. Il punem apoi la fiert cu foi de dafin, sare si piper. Cand e pe jumatate fiert punem si scaricica taiata feliute. Intre timp tocam varza, cel mai rapid la robot. Cand ciolanul de porc a fiert il scoatem si il taiem bucati de pe os. Osul si-a facut treaba, a dat un gust bun si acum nu mai avem loc de el in oala.


Tocam ceapa si ardeiul gras cubulete, luam o cratita larga si punem putina zeama de carne, apoi ceapa si ardeiul sa se inabuseasca putin(totul fara ulei, zeama are ceva grasime de la carne). Apoi punem carnita si varza. Potrivim de sare. Rosiile le oparim cu apa fiarta, le luam pielita si cotoarele si le “nimicim” si pe ele la robot. Le adaugam in varzica, punem si borsul si apoi bagam totul la cuptor pana scade frumos si se rumeneste putin. O bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan si scaricica afumata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

CoRiNa 1

14.09.2009, 14:38

coaste de porc afumate...is fffff bune....al meu ii plac si in ciorba de varza sau in papricas

cirmicica 1

29.09.2010, 22:57

arata delicios,precis ca e foarte buna...

Panacris 1

02.08.2015, 13:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Răcitura (Piftie) din picioare de porc