Varza cu mamaliguta

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2010 | 1912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 varza mare
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -costiata afumata(eu nu am pus)
  • -ardei gras
  • -sare,piper,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu mamaliguta:

varza se taie pe jumatate,apoi fiecare jumatate se toaca marunt


Ceapa si ardeiul se toaca marunt,morcovul se da pe razatoare si se calesc in ulei incins(daca folositi costita mai intai o rumeniti pe aceasta in ulei si apoi adaugati legumele).


Dupa ce legumele s-au inmuiat se pune varza si se amesteca bine pana mai scade din volum,apoi se adauga un pahar cu apa si se lasa sa fiarba.

Spre sfarsit se pune sare si piper dupa gust si putina sare de lamaie pentru gustul acrisor.Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.





 

TIPS-URI

1

varza nu se freaca cu sare deoarece se va inmuia fff rau la fiert!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

22.07.2010, 18:51

epurasha2bb 1

22.07.2010, 19:00

buna de tot!

nadina73 1

22.07.2010, 23:53

foarte bunala pachet se poate o portie p't sotu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de miel, cu mamaliguta