Varza cu scarita afumata

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2013 | 12229 vizualizari

 

Daca va place varza cu afumatura, atunci va invit la masa!!>:D

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de scarita afumata
  • 1 varza de aprox 2 kg
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu scarita afumata:

Spalam bine scarita si o taiem bucati.


Varza o spalam bine, o taiem fideluta, adaugam sare si o framantam bine.


Spalam bine si ceapa si morcovul, le taiem apoi cubulete mici.


Punem 2 linguri de ulei intr-o oala, punem ceapa si putina apa si o calim putin.


Adaugam morcovul, sucul de rosii, zarzavatul si carnea apoi punem apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.


Dupa ce carnea e aproape fiarta adaugam varza si mai lasam sa fiarba, adaugam piper dupa gust si sare daca mai este nevoie.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Zamfira 1

30.03.2013, 16:10

Rocsi 1

30.03.2013, 21:39

Ce combinatie bunaaaa

diaconta 1

31.03.2013, 13:16

wowwww ce mult imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj in vas roman