Varza dulce cu ciolan

de Dya Daniela Andrei in Porc, 21 Oct 2013 | 9153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan de porc
  • o varza potrivita
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • 2 cepe albe
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • cimbru uscat dupa gust
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu ciolan:

Curatam ciolanul de porc si il punem intr-o oala, la rumenit. Adaugam legumele tocate si le lasam pe foc pana devin translucide. Intre timp, taiem varza fideluta. Cand am terminat, o punem peste legume si acoperim oala cu un capac, pentru a fierbe inabusit.


Nu este necesar sa adaugam apa, pentru ca isi va lasa varza suficient cat sa fiarba. Potrivim de gust cu sare, coloram cu pasta de rosii si o lasam sa mai dea de 2-3 ori in clocot. Presaram si cimbru uscat, atat cat sa isi ia din aroma acestuia.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru a nu ma chinui cu taiatul ciolanului, il cumpar intotdeauna sectionat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Dya Daniela Andrei 1

22.10.2013, 12:04

laura_n 1

22.10.2013, 15:47

bai, nu mai am cuvinte....trebuie interzise retetele astea sau macar pozele ca mor aici )

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza