Vinete pane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2016 | 19304 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de snitelele din carne, pregatiti vinete pane! :P Sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Spalam vinetele si le taiem felii. Le presaram cu sare si le lasam deoparte minim 40 de minute, pana incep sa lase zeama, apoi le scurgem si le stergem cu prosoape de hartie.

Eu le-am pus intr-o sita si le-am lasat sa se scurga de zeama. 

Intr-un bol batem ouale cu sare si piper, iar in alt bol punem faina. 

Trecem feliile de vinete prin faina si prin ou, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. 

Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ulei.

Calde sau reci, sunt tare bune!

Noi le-am servit cu un sos de iaurt grecesc cu usturoi...mmmm, o bunatate! 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

15.10.2016, 06:50

Trebuie sa incerc si eu!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:05

Criss 1

17.10.2016, 14:35

Foarte bune! Tare mult imi plac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane