Visine la borcan

de Ksenya in Sirop / Compot, 3 Iul 2014 | 6734 vizualizari

 

Reteta de baza pentru a avea visine intregi pentru iarna,ideale pentru prajituri,salate de fructe sau pandispan,torturi....etc

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele le spalam, scoatem samburii cu o scobitoare pentru a ramane visina cat mai intacta  si punem  direct in borcane sterilizate,presam un pic.Puem zaharul in felul urmator:

la un borcan de 400 ml o lingurita rasa,

la un borcan de 800 ml o lingura rasa,

inchidem cu capac si dam la cuptor pentru 20 minute. Lasam borcanele pana a 2-a zi in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Visine conservate pe iarna