Sfaturi utile despre retetete de prajituri si torturi

Postat de laurapopescu in Tipsuri pe 9 Dec 2012, 12:09

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Atunci cand preparati prajituri marmorata, trebuie sa stiti ca aceasta arata mult mai bine daca le puneti intai glazura alba iar apoi cea neagra in forma de linii, peste care treceti apoi cu furculita.
Daca ungeti formele in care preparati prajiturile cu ulei sau unt si presarati cu pudra de cacao in loc de faina, prajiturile nu vor mai fi atat de fainoase si totodata acestea vor avea un gust delicios de ciocolata.
Daca preparati retete de prajituri care sunt uscate si le puneti intr-o cutie de carton acestea isi for pastra frajezimea un timp mai indelungat.
Incercati sa puneti prajiturile care sunt uscate intr-o cutine din plastic, iar alaturi de ele un mar. Cautati peste 2-3 zile sa vedeti cat de proaspete vor fi.
Atat fructele cat si prajiturile vor fi mult mai gustoase si ele nu se vo mai inmuia repede daca inainte sa le coaceti, ungeti blatul din coca de biscuit sau din aluat fraged pe partea inferioara cu un strat de smatana mai gros.
Glazura de ciocolata care o puneti pe torturi sau prajituri nu se va mai sfarama daca atunci cand o topiti amestecati in ea si putin iaurt zuzu.
Daca topiti glazura pentru prajituri la cuptorul cu microunde sau chiar si in cuptorul de la aragaz (o puneti intr-un vas de inox).
Una din cele mai rapide metode pentru a decora torturile dumneavoastra este urmatoarea: mixati un albus de ou spuma cu zahar, ungeti tortul si dati la cuptor pemtri circa 10 minute.
Pentru ca tortul de ciocolata sa aiba o aroma mai puternica amestecati in blat cateva picaturi de otet de mere sau chiar suc de lamaie.
Crema pentru retete de prajituri si torturi care ati preparat-o cu gelatina, va ramane tare chiar la temperaturi ridicate daca veti amesteca in aceasta o lingura de otet de mere sau suc de lamaie.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (3)

10.12.2012, 12:27

Interesante sfaturile!

10.12.2012, 17:39

multumesc Denissa

10.12.2012, 23:14

De retinut

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava turceasca cu nuca
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!