Piure de avocado cu branzica si fructe- de la 6 luni

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 18877 vizualizari

 

Beneficiile fructului de avocado le stiti deja, eu incerc sa-i dau piticului cat de des pot. Pentru masa de la ora 10 ii pregatesc mereu fructe cu branzica de vaci, de data aceasta am adaugat si jumatate de avocado.

 

INGREDIENTE

  • un mar
  • o para
  • o cutiuta de branzica
  • jumatate de avocado
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de avocado cu branzica si fructe- de la 6 luni:

Fructele le-am spalat, le-am curatat  de coaja si le-am taiat cubulete in vasul de la blender. Am adaugat apoi branzica si le-am mixat bine, bine. Am pus piureul in castronel si am adaugat o lingura de cereale pentru bebelusi, cereale cu biscuiti, preferatele lui.

Din cantitatea de mai sus ar iesi lejer doua portii, insa Stefan a mancat tot! :))

Eu folosesc branzica proaspata de vaci, de la Mega Image, sunt 6 cutiute a cate 60g/cutiuta, exact cat o portie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de avocado cu branzica si fructe- de la 6 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

15.10.2009, 00:12

Mada, Stefu e mare acum, dar de la 6 luni am inceput sa-i dau avocado. Este recomandat ca printre primele alimente, alaturi de mar, dovleac, orez...Incearca sa introduci alimentele treptat, cu o pauza de 4-5 zile intre un aliment nou. Baietelului meu ii place si acum avocado, e tare bun si plin de vitamine, nu-l ocoli! Plus ca e foarte bine tolerat, ajuta la digestie!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu busuioc, usturoi si ulei de masline