sursa mea de inspiratie a fost nadina http://www.bucataras.ro/retete/6068/ardei-rosu-umplut-cu-pasta-de-branza.html multumesc
Am spalat si curatat de seminte ardei.
Din branza rasa, unt, marar, boia, piper, am facut o pasta cu care am umplut ardeii. Apoi am invelit ardeii in folie alimentara si i-am dat la frigider pana a doua zi cand i-am feliat pentru ai servi la masa alaturi de invitatii mei de ieri cand am sarbatorit implinirea unui anisor al Flaviei...mezina noasta.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro