Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS

de ela in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2014 | 3758 vizualizari

 

M-am indragostit de oalele astea minune )))...am facut colectie dar le folosesc pe toate trei )))) da,am 3 nu doua ))) zilele trecute mi-am luat si una de la gorenje )))) sa nu dati cu pietre ))))

 

INGREDIENTE

  • 8ardei grasi
  • 600gr carne tocata amestec
  • 1lingurita ulei de masline2linguri pasta tomate
  • 1morcov taiat marunt
  • 1ceapa tocata
  • 1/2 cana orez
  • 1/2cana apa
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS:

Taiem un capac la ardeii grasi in dreptul coditei si scoatem semintele si membranele apoi ii spalam si ii lasam la scurs.

Punem in oala uleiul,ceapa tocata si morcovul.Apasam butonul MENIU selectam programul FRY,Apasam COOKING TIME si selectam 15minute.Apasam START si amestecam din cand in cand in oala.Dupa 5minute,adaugam carnea si o asezonam dupa gust cu sare si piper si ce condimente mai dorim.Dupa 7minute adaugam pasta de rosii,orezul si apa si amestecam bine.Cand s-a evaporat apa oprim aparatul si lasam sa se racasca compozitia.

Umplem ardeii cu compozitia de carne si tapetam cu un strat de faina deasupra carnii ca sa nu se revarse carnea in timpul prepararii.

Asezam ardeii in pozitie verticala in oala interioara si turnam apa in oala cat sa ajuga pana la jumatatea ardeilor.Selectam programul STEW si setam timpul cam de 120minute(in carte scrie ca 40minute dar este mult prea putin timpul,nu se inmoaie ardeii).Inchidem capacul si apasam START.Verificam ardeii din cand in cand si vedem cand s-au inmuiat si oprim aparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la multicookerul PHIILIPS" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu copanele (Multicooker)