Aripioare cu legume in vasul roman

de fluturas in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2010 | 2911 vizualizari

 

imi doream de multa vreme sa gatesc in vasul asta si sunt foarte multumita..mancarea are un gust aparte!

 

INGREDIENTE

  • o casoleta de aripioare
  • 5 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • o cutie de ciuperci
  • o capatana de usturoi
  • cimbru
  • piper,sare
  • busuioc
  • patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu legume in vasul roman:

Se scufunda vasul circa 15-20 de minute.Se scurge si se  pregatesc in el legumele:cartofii si morcovii taiati rondele,ciupercile intregi,usturoiul tocat marunt,condimentele si putin ulei.Aripioarele se condimenteaza separat cu cimbru,sare,piper si se aseaza deasupra legumelor.Se pune capacul si se aseaza in cuptor apoi se porneste incalzirea acestuia.Se tine cam o ora acoperit apoi se ia capacul pentru a se rumeni.Dureaza mai mult pregatirea dar merita,gustul e diferit!

 

 

TIPS-URI

1

vasul roman nu se spala cu detergent ci doar cu apa calda pentru a nu patrunde in porii acestuia

2

inainte de fiecare folosire se scufunda timp de 15-20 de minute in apa

3

se usuca in cuptor de fiecare data

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu legume in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Ina 1

28.05.2013, 21:04

La multi ani!

Rocsi 1

28.05.2014, 10:32

La multi ani!

miki_a 1

28.05.2015, 08:18

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V